Palazzetto
Palazzo Storico

Suite

NOTRANJOST PO MERI

Palazzetto Spirito Santo se nahaja v nizu meščanskih hiš iz 19. stoletja v starem mestnem jedru Rovinja in je le 50 metrov oddaljen od Spirita Santa Palazza Storica. Na voljo so štiri prostorne suite s pogledom na morje in direktnim dostopom z dvigalom. V pritličju je zajtrkovalnica s kamnitim istrskim kaminom in prostorno teraso, kjer lahko gostje uživajo v zajtrku, s pogledom na staro mestno jedro in morje.

IZBERITE SI SUITO

Valdibora

36 m² SUITA

Svetla in prostorna suita velikosti 36 m2, z udobno francosko posteljo in dvosedom, ki ga lahko spremenimo v dodatno ležišče. Nahaja se v pritličju in nudi pogled na morje in tipično rovinjsko ulico. Na voljo so: mini bar, aparat za kavo, sef TV, Wi-Fi, kopalni brisači in torba za plažo.

Bregovita

39 m² SUITA

Svetla in prostorna suita velikosti 39 m2, z udobno francosko posteljo in zofo, ki jo lahko spremenimo v dodatno ležišče. Nahaja se v prvem nadstropju, z direktnim dostopom z dvigalom. Z dvigalom se lahko spustimo tudi v zajtrkovalnico s prostorno teraso. Nudi pogled na morje in tipično rovinjsko ulico. Na voljo so: mini bar, aparat za kavo, sef TV, Wi-Fi, kopalni brisači in torba za plažo.

Fontana

39 m² SUITA

Svetla in prostorna suita velikosti 39 m2, z udobno francosko posteljo in zofo, ki jo lahko spremenimo v dodatno ležišče. Nahaja se v drugem nadstropju, z direktnim dostopom z dvigalom. Z dvigalom se lahko spustimo tudi v zajtrkovalnico s prostorno teraso. Nudi pogled na morje in tipično rovinjsko ulico. Na voljo so: mini bar, aparat za kavo, sef TV, Wi-Fi, kopalni brisači in torba za plažo.

Sv. Eufemija

39 m² SUITA

Svetla in prostorna suita velikosti 39 m2, z udobno francosko posteljo in zofo, ki jo lahko spremenimo v dodatno ležišče. Nahaja se v tretjem nadstropju, z direktnim dostopom z dvigalom. Z dvigalom se lahko spustimo tudi v zajtrkovalnico s prostorno teraso. Nudi pogled na morje in tipično rovinjsko ulico. Na voljo so: mini bar, aparat za kavo, sef TV, Wi-Fi, kopalni brisači in torba za plažo.