Sapori
di
Spirito
Santo

OKUSI SREDOZEMLJA

V pritličju Palazza se nahajata lounge bar in vinska klet, ki je urejena v starem vodnjaku ter notranje dvorišče z unikatnim vodnjakom iz prejšnjega stoletja. V hladnih jesenskih in zimskih večerih se lahko pogrejte ob ognju starega istrskega ognjišča. V popoldanskih in večernih urah vam nudimo paleto skrbno izbranih hrvaških, slovenskih in italijanskih vin, ter dober izbor žganih pijač. Hkrati pa vas vabimo, da okusite dobrote iz naše, domače istrske kuhinje. Vse jedi, iz prvovrstnih lokalnih sestavin, so sveže pripravljene, kot bi jih skuhala vaša nona.

Delovni čas
pon. – sob.
od 18.00 do 22.00
nedelja zaprto

Okusi

PREPUSTI SE MEDITERANU IN VETRU

Poleg mediteranskih in istrskih specialitet kot so pršut, carpaccio, tartufi, šparglji, siri in domač kruh, naš kuhar za Vas pripravlja dnevno sveže slaščice. Uživajte v sveže pripravljenih dobrotah iz prvovrstnih lokalnih sestavin. Kot bi vam kuhala vaša nona.

Obred
čiste
sprostitve
z vonjem
Sredozemskega
morja

“Cortile”
&
vodnjak
letnik
1864

Sladice

DOMAČE SLADICE

Dnevno sveže slaščice, ki se priležejo h konjaku ali dobri kavi. Naša specialiteta je čoko lava. Posladkajte se.

Fuzija
okusov

Vinska klet

STARI VODNJAK

V pritličju hotela se nahajata lounge bar in vinoteka s pogledom na notranje dvorišče z unikatnim vodnjakom iz prejšnjega stoletja. Edinstveno, ročno izdelano pohištvo izbrano s strani naših arhitektov, kot tudi odprt kamin za zimske mesece, doprinesejo k ugodnem in sofisticiranemu ambientu. Vinoteka s skrbno izbranimi hrvaškimi, slovenskimi in italijanskimi vini ustvari romantično atmosfero za okušanje poznavalcem in ljubiteljem vin.

Skrivnosti
okusov
in
vrhunskih
pijač