Spirito Santo
Palazzo Storico

Sobe

NOTRANJOST PO MERI

Spirito Santo Palazzo Storico  se nahaja v starem mestnem jedru Rovinja.  Tri hiše, ki izvirajo iz 20-ih let 19. stoletja in so pripadale ugledni italijanski družini, so bile zapuščene in v zelo slabem stanju. Vendar je lastnik prepoznal možnost, da iz njih nastane butični hotel. Stavbe so skrbno restavrirane in tvorijo skladno arhitekturno celoto. V hotelu je na voljo  sedem dvoposteljnih sob različnih velikosti, s terasami  in pogledi na okolico. Vsem pa je skupna skrbno načrtovana oprema, ki zagotavlja gostom kar najboljše počutje – udobje, ki ga zahteva današnji čas, s pridihom preteklosti in istrske tradicije.

IZBERITE SI SOBO

Monte

28 m² SOBA

TERASA

Svetla in prostorna soba, velikosti 28 m2, z udobno francosko posteljo, s strešno teraso in čudovitim pogledom na morje ter staro mestno jedro s cerkvijo Svete Eufemije. Na voljo so: mini bar, TV, Wi-Fi, sef, kopalni brisači in torba za plažo.

Casale

22 m² SOBA

TERASA

Velikosti 22 m2, s teraso velikosti 8,5m2, je dvoposteljna soba z udobno francosko posteljo. Nahaja se v 2. nadstropju in preko streh starega mesta nudi pogled na morje in center s cerkvijo Svete Eufemije. Na voljo so: mini bar, sef, TV,Wi-Fi, kopalni brisači in torba za plažo.

Trevisol

28 m² SOBA

Velikosti 28 m2 , z restavrirano avtentično fresko in je ena naših najbolj prostornih sob.  Nahaja se v 2. nadstropju in preko streh starega mesta nudi pogled na morje in center s cerkvijo Svete Eufemije. .  Na voljo so: mini bar, sef, TV, Wi-Fi, kopalni brisači in torba za plažo.

Montalbano

19 m² SOBA

TERASA

Velikosti 19 ms teraso velikosti 8 m2, je dvoposteljna soba z udobno francosko posteljo. Nahaja se v 1. nadstropju. Na mali terasi s pogledom na hotelski atrij lahko doživite tipično mediteransko vzdušje.  Na voljo so: mini bar, sef, TV, Wi-Fi, kopalni brisači in torba za plažo.

Santa Croce

19 m² SOBA

Velikosti 19 m2, je svetla dvoposteljna soba z udobno francosko posteljo in strešnimi okni. Nahaja se v tretjem nadstropju in iz malega okna nudi pogled na morja in center preko streh starega mesta. Na voljo so: mini bar, sef, TV, Wi-Fi, kopalni brisači in torba za plažo.

Grisia

28 m² SOBA

Velikosti 28 m2, je dvoposteljna soba z udobno  francosko posteljo in je naša najbolj avtentična istrska soba z ohranjenim kamnitim podom in kaminom. Nahaja se v prvem nadstropju s pogledom na notranji atrij.  Iz dnevnega kotička lahko opazujemo dogajanje na avtentični rovinjski ulici. Na voljo so : mini bar, sef, TV, WI-Fi, kopalni brisači, torba za plažo.

Carera

19 m² SOBA

LOGGIA

Velikosti 19 m2, je udobna dvoposteljna soba s francosko posteljo. Pripada ji loggia v velikosti 7 m2 s počivalnikom, ki ga lahko uporabimo kot dodatno ležišče. Nahaja se v 1. nadstropju in ima dostop ter možnost uporabe notranjega atrija in hotelske terase. Na voljo so: mini bar, sef, TV, WI-Fi, kopalni brisači, torba za plažo.