Bar
&
Cigare

V pritličju hotela Spirito Santo Palazzo Storico se nahaja lounge bar in vinska klet, ki sta umeščena v prostor stare vodne cisterne. Imamo tudi notranji vrt s tipičnim starim vodnjakom iz prejšnjega stoletja. Ob hladnih jesenskih dneh se lahko ogrejete ob starodavnem istrskem odprtem kaminu. Popoldne in zvečer vam ponujamo raznovrstno izbiro skrbno izbranih hrvaških in slovenskih vin ter odlično izbiro žganih alkoholnih pijač. Vabimo vas, da poskusite dobrote iz naše lokalne istrske kuhinje. Vse jedi so sveže pripravljene iz odličnih lokalnih sestavin, na enak način, kot bi jih pripravila vaša babica…

pon. – ned.
od 18.00 do 22.00

Lounge

Občutek kajenja cigare je nekaj posebnega,
ki se zdi kot praznovanje. Podobno kot pri vrhunskem vinu.

V predprostoru hotela Spirito Santo Palazzo Storico se nahaja hotelski lounge bar. Unikatno ročno izdelano pohištvo, izbrano s strani naših arhitektov, prispeva k prijetnemu in sofisticiranemu vzdušju. Ob hladnih jesenskih in zimskih večerih se lahko ogrejete ob ognju istrskega kamina. V popoldanskih in večernih urah strežemo izbrano selekcijo hrvaških in slovenskih vin, vrhunske žgane pijače in izjemno paleto koktajlov.

Za ljubitelje cigar nudimo najboljšo izbiro vrhunskih cigar v celotni Istri. Uživanje v vrhunski cigari v kombinaciji s kozarcem izvrstnega konjaka ali druge dobre žgane pijače na terasi Palazzo Storico je popoln način za uživanje v mirnem okolju in prijetnem ambientu.

skrivnosti
okusov
in
najkvalitetnejših
pijač

Cortile

estetski elementi arhitekture

Salon, vinska klet in vrt z vodnjakom iz leta 1864. Notranjost je bila obnovljena v svoji prvotni obliki, ob upoštevanju vseh zahtev sodobnega gosta. Uživanje cigar s kozarcem odličnega konjaka ali kakšne druge močne pijače je idealno na terasi Palazzo Storico, v mirnem okolju in prijetni atmosferi.

"Cortile"
&
vodnjak
iz
1864

Vinska klet

Bolj staran, bolj dober

Vinska klet se nahaja v Hotelu Spirito Santo Palazzo Storico, v pritličju, skrita v starodavnem vodnjaku. Ta izbrani prostor hrani zbirko približno dvesto skrbno izbranih vinskih etiket, ki ustvarjajo vabljivo vzdušje in vabijo poznavalce ter ljubitelje vin, da se prepustijo izkušnji degustacije. Naša obsežna vinska karta predstavlja raznoliko ponudbo, ki vključuje vina iz različnih regij Hrvaške, pa tudi izbore iz Slovenije. Med spoštovanimi imeni, ki krasijo naš seznam, so Coronica (Istra), Meneghetti (Istra), Clai (Istra), Tomic (Dalmacija), Grabovac (Dalmacija), Santomas (Slovenska Istra), Atimo in Fornazaric (Slovenija).

Atmosfera
užitek
visok standard
Funkcija
v skladu
z avtentičnostjo

Galerija

poglejte si vse...

Vzemite si čas in si oglejte galerijo...

view
the hotel
presentation
video
poglejte
video
predstavitve
hotela