Dimenzija gostoljubja

Storitve

Naša ekipa zagotavlja in nudi najbolj osebno storitev, ustvarjeno glede na vaše želje in afinitete. Od dajanja priporočil glede mesta do ustvarjanja in pomoči pri ustvarjanju najbolj nepozabnih trenutkov.

Posebne priložnosti

posebna storitev samo za vas

Od različnih posebnih priložnosti, kot so rojstni dnevi, obletnice, poroke in ostalo, je naša ekipa na voljo, da organizira nepozabne trenutke.

Dogodki
&
koncerti
v
Spirito Santo
hotelu

Poroke

naj bo posebna

Poročni dan si boste zapomnili vse življenje. Vendar pa so pogosto najmanjše in nepričakovane podrobnosti tiste, ki vam polepšajo dan. V našem majhnem, butičnem okolju vam lahko ustvarimo posebno izkušnjo.  Majhno lahko pomeni veliko. Za vse informacije nas kontaktirajte, z veseljem vam bomo pomagali.

Organizacija
v
ravno
pravem
času

Dogodki
&
poslovni dogodki

različne lokacije za poseben dogodek

Poslovni dogodki

Za manjša poslovna srečanja v središču mesta, kjer je vse na dosegu roke, hkrati pa si želite miru in malce drugačnega, personaliziranega vzdušja, smo prava izbira za vas. Naša ekipa se bo potrudila, da vam organizira vse, od formalnega do zabavnega dela.

Team buildingi

Če iščete popolno mesto za vaš team building, vam ponujamo mirno oazo v središču mesta, kjer se lahko sprostite in si odpočijete od hitrega tempa današnjega življenja, hkrati pa organiziramo različne aktivnosti za vaše sodelavce. Zaupajte organizacijo naši strokovni ekipi in se pripravite na nepozabno izkušnjo.

Galerija

poglejte si vse...

Vzemite si čas in si oglejte galerijo...

view
the hotel
presentation
video
poglejte
video
predstavitve
hotela